Afinstallér Kaspersky Safe Kids

Kaspersky Safe Kids er beskyttet, så dit barn ikke kan afinstallere det. Når du afinstallerer Kaspersky Safe Kids, skal du indtaste en adgangskode for en administratorkonto. Giv ikke denne adgangskode til dine børn. Vær sikker på, at denne adgangskode er stærk, så dine børn ikke kan gætte dem. Hvis dine børn gætter denne adgangskode, kan de afinstallere Kaspersky Safe Kids fra computeren, uden at du opdager det.

Programmet giver dig besked om forsøget på at afinstallere Kaspersky Safe Kids, når dit barn klikker på Fjern på hans eller hendes konto. Du modtager ikke en meddelelse, hvis programmet flyttes til papirkurven eller hvis dit barn fjerner programmet, når det er logget på som administrator.

Afinstallér Kaspersky Safe Kids